Henkisen ja fyysisen hyvin voinnin palvelut

AROMATESTI

beautywave.fi - aromatesti

Aromatesti on erilainen elämys, mitä voi kokeella itse tai kavereiden kanssa.

Tuoksut ja meidän valinnat; tuoksujen valintojemme kautta on mahdollisuus ymmärtää itseä vielä paremmin, ymmärtää mitä me tarvitsemme. Aromatesti on prosessi, joka on eritäin kiinnostava ja miellyttävä kokemus.

Aromatesti; mitä se on?

Joka päiväsessä elämässä me haistamme perustuoksuja hyvin harvoin. Yleensä me elämme synteettisen tuoksuen maailmassa.

Syntymästä lähtien ihmiselle muodostuu tuoksujen kokoelma. Joka tuoksulla on oma paikkansa muistissa, positiivinen tai negatiivinen. Syntyy tuoksuja yhdistävä muisti. Kun me tunnemme jonkun tuoksun, impulssi menee suoraan aivoihin ja sieltä se vaikuttaa meidän hermosysteemiin. Tuoksut tuovat tavanomaisia ja voimakkaita tunteita. Tunnistammeko tuoksujen tuomat tunteet? Tuoksut muistuttavat, tuovat muistoja, vaikkutavat oloon, sekä osoittavat esimerkiksi, kuka sopii partneriksi tai kuka – ei!

Reaktio tuoksujen tuomaan reaktioon on alitajunnainen.

Aromatesti on yksi mahdollisuus tietää itsestä enemmän, myös jotain mistä ei ollut aavistusta! Myös selvittää kuorenalle jääneitä psyykkisiä vaurioita. Emme osaa oikein ymmärtää ja arvostaa tuoksujen vaikutusta. Mutta meidän reaktio tuoksuja kohtaan kertovat meille ei vaan mitä on meidän ympärillä, se kertoo mitä ”tapahtuu” meidän sisällä.

Niin, aromatesti on: Psyko-emotionaalinen diagnoosi. Sen avulla on mahdollinen selvittää aromaterapian tarpeellisuus.

Aromatestin tekemisekseen tarvitsemme: Kiinnostusta itsestämme!

Kestää 45-90 min

Ei suositeltavaa: raskaus – tai imetysaikana, epilepsia, alkoholi/ huumausaineiden alaisena oleva.

FinlandRussia