Henkisen ja fyysisen hyvin voinnin palvelut

AROMATESTI

beautywave.fi - aromatesti

Aromatesti: Tuoksujen maailma

Aromatesti tarjoaa ainutlaatuisen ja elämyksellisen kokemuksen, jota voi kokea joko yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Tuoksujen valinnat voivat auttaa meitä ymmärtämään itseämme paremmin ja tunnistamaan omat tarpeemme. Aromatesti on kiehtova prosessi, joka tarjoaa miellyttävän ja kiinnostavan kokemuksen.

Mitä aromatesti sitten oikeastaan tarkoittaa?

Arkielämässämme harvoin kiinnitämme huomiota perustuoksuihin. Usein elämme synteettisten tuoksujen ympäröimänä. Aromatestin avulla voimme tutustua tuoksujen maailmaan ja niiden vaikutuksiin. Ihmiselle kehittyy syntymästä lähtien tuoksumuistojen kokoelma. Jokaisella tuoksulla on oma paikkansa muistissamme, joko positiivinen tai negatiivinen. Näistä tuoksumuistoista muodostuu verkosto, joka yhdistää erilaisia tunteita. Kun tunnistamme tietyn tuoksun, se välittää suoraan impulsseja aivoihin ja vaikuttaa hermostoomme. Tuoksut voivat herättää tuttuja ja voimakkaita tunteita. Tunnistammeko näiden tuoksujen mukanaan tuomat tunteet? Tuoksut voivat tuoda mieleen muistoja, vaikuttaa olotilaamme ja jopa auttaa meitä esimerkiksi kumppanin valinnassa.

Reaktiomme tuoksuihin on alitajuista.

Aromatesti tarjoaa meille mahdollisuuden oppia lisää itsestämme ja jopa paljastaa asioita, joista emme aiemmin olleet tietoisia. Se voi myös auttaa selvittämään piilossa olevia psyykkisiä vaurioita. Usein emme täysin ymmärrä ja arvosta tuoksujen vaikutusta elämäämme. Kuitenkin reaktiomme tuoksuihin eivät ainoastaan paljasta ympäristöämme, vaan myös kertovat siitä, mitä tapahtuu sisällämme.

Aromatesti on psykoemotionaalinen diagnoosi, jonka avulla voidaan määrittää aromaterapian tarpeellisuus. Aromatestin tekemiseen tarvitsemme vain kiinnostusta itseämme kohtaan!

Testin kesto on 45-90 minuuttia.

Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana, epilepsian, päihtymystilan tai huumeiden vaikutuksen alaisena oleville henkilöille.

FinlandRussia