Henkisen ja fyysisen hyvin voinnin palvelut

SUKLAAHOITO

beautywave.fi - suklaahoito

SUKLAAHOITO

Suklaahoito on ylellinen hoitomuoto, joka hyödyntää suklaan tunnettuja terveysvaikutuksia. Kaakaopavun sisältämät hyvinvointia edistävät aineosat toimivat elimistössä antioksidantteina, suojaavat sydän- ja verisuonisairauksilta sekä lisäävät hyvänolon tunnetta.

Suklaahoidossa ensin nautit 30 minuutin suklaakuorinnasta, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa ja jättää ihon pehmeäksi ja heleäksi. Tämän jälkeen pääset nauttimaan 45 minuutin rentouttavasta suklaahieronnasta, joka käyttää suklaan ravitsevia ominaisuuksia hyväksi. Hieronta rentouttaa kehon lihaksia ja edistää verenkiertoa.

Hoidon kruunaa ihoa hellivä suklaanaamio, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa syvältä. Naamio antaa iholle ravinteita ja auttaa säilyttämään sen pehmeyden ja elastisuuden. Hoidon päätteeksi voit nauttia herkullisesta arabialaisesta kahvista, joka täydentää hemmotteluhetkesi.

Suklaahoito tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, joka hemmottelee sekä kehoa että mieltä. Se sopii erinomaisesti rentoutumiseen, stressin lievittämiseen ja itsensä hemmotteluun.

 

FinlandRussia