Henkisen ja fyysisen hyvin voinnin palvelut

PUNAVIINIHIERONTA

beautyweva.fi - punaviinihierontaHEMMOTELEVA PUNAVIINIHIERONTA

Punaviinihieronta on erityinen hieronta, jossa käytetään punaviiniä osana hoitomenetelmää. Se on rentouttava ja stimuloiva hoito, jossa punaviini levitetään iholle ja hierotaan kevyesti tai syvemmällä paineella.

Punaviinihieronnan uskotaan hyödyntävän punaviinissä olevia antioksidantteja ja polyfenoleja, jotka voivat tarjota terapeuttisia etuja. Nämä aineet saattavat auttaa rentouttamaan lihaksia, edistämään verenkiertoa, parantamaan ihon elastisuutta ja tasoittamaan ihon sävyä.

Hoito alkaa yleensä kevyellä kuorinnalla, jonka jälkeen punaviini hierotaan iholle esimerkiksi käsien, hierontaharjojen tai käsikäyttöisten hierontalaitteiden avulla. Hieronnan jälkeen punaviini voi joko jätetään iholle imeytymään tai huuhdellaan pois.

On tärkeää huomata, että punaviinihieronta on erikoishoito, jota tarjoavat tietyt kylpylät, hoitolat tai kauneushoitolat. Ennen punaviinihieronnan kokeilemista on suositeltavaa keskustella ammattilaisen kanssa varmistaakseen, että se sopii omiin tarpeisiin ja terveydentilaan.

 

FinlandRussia