Henkisen ja fyysisen hyvin voinnin palvelut

SELLULIITIHOITO

beautywave.fi - SelluliittihoitoSELLULIITIHOITO

Selluliitti on ihonalaisen rasvakudoksen häiriötila ja degeneratiivinen muutos. Selluliittikudoksessa ihon pinta näyttää muhkuraiselta ja usein harmahtavalta. Rasvasolut ovat suurentuneet ja täyttävät sidekudoksen väliset tilat. Tämä johtaa rasvakudoksen turpoamiseen ja paineeseen, mikä vaikuttaa veri- ja lymfakiertojärjestelmän toimintaan. Aineenvaihdunta hidastuu, ja kudoksen ravinnon ja hapensaannin heikentyessä myös kuona-aineiden poistuminen hidastuu. Selluliitista kärsivät eivät ole pelkästään ylipainoisia, vaan myös hoikat ihmiset voivat kokea selluliittiongelmia.

Kosmeettinen selluliitti jaetaan yleisesti kolmeen vaikeusasteeseen. Ensimmäisessä asteessa selluliitti näkyy vain ihon puristuksessa. Toisessa asteessa selluliitti näkyy, kun henkilö on pystyasennossa. Kolmannen asteen selluliitissa kudos voi olla kipeä, ja muhkuraisuus näkyy myös makuuasennossa.

Selluliitin hoidossa keskitytään aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen ja sisäisten tekijöiden minimointiin.

Selluliitin hoito keskittyy erityisesti selluliittiongelmiin. Hoito alkaa lymfaterapialla, jonka tarkoituksena on poistaa nesteitä ja turvotusta. Tämän jälkeen vartalon ongelma-alueita hoidetaan naamioilla, jotka on suunniteltu käsittelemään selluliittia. Hieronta on myös tärkeä osa hoitoa, ja sillä pyritään parantamaan verenkiertoa ja kudoksen kuntoa.

Selluliitin hoitoon kannattaa varata aikaa 60-80 minuuttia.

FinlandRussia