Henkisen ja fyysisen hyvin voinnin palvelut

AROMAHIERONTA

beautywave.fi - aromahierontaAROMAHIERONTA

Aromahieronta on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa käytetään kasveista peräisin olevia eteerisiä öljyjä sekoitettuna pohjaöljyyn. Eteeriset öljyt imeytyvät hieronnan aikana iholle ja vaikuttavat kehossa solutasolla. Ne stimuloivat myös hajuaistia ja välittävät viestejä aivojen tunnekeskukseen.

Jokaisella käytetyllä tuoksulla on oma tehtävänsä, ja ne vaikuttavat kehoon monin eri tavoin. Aromahieronta rentouttaa sekä kireät lihakset että mielen, jolloin lopputuloksena on rauhallisempi ja rentoutuneempi olo.

Aromahierontaa suositellaan erityisesti stressivaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, masennus- ja ahdistustilojen lievittämiseen, unettomuuden ja nukkumisvaikeuksien helpottamiseen, aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen ja selluliitin hoidon tukemiseen sekä ihon ongelmien lievittämiseen.

On tärkeää huomioida, että aromahieronta ei ole suositeltavaa raskaus- tai imetysaikana, syöpädiagnoosin, flunssan, kuumeen, tulehdus-antibioottikuurin, epilepsian, alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena ollessa tai sydämen- ja munuaisten vajaatoiminnasta kärsiessä.

Aromahieronta kestää yleensä noin 60 minuuttia.

FinlandRussia